Scroll

Over le Chalet

Ik wil van deze plek een pareltje, een uitzonderlijke ontmoetingsplaats, een topper van de gastronomie maken, maar ook een gastvrij huis waar je met plezier naartoe komt omdat je weet hoe aangenaam het er is.

– Pascal Devalkeneer

Lees meer

De kaart

De keuken van Le Chalet de la Forêt staat niet los van zijn omgeving en volgt mee het leven en de toevallige ontmoetingen. Omdat steeds aan een eigen persoonlijkheid wordt vastgehouden, wordt de kaart niet door modetrends gedicteerd. De producten zorgen voor een klassieke basis en de schikking van de borden voor een moderne toets.

Lees meer

Nieuws

 • VALENTINES site

  Valentijns 2017

  5 gangen menu om samen te genieten

  Lees meer
 • article-julien-othomene

  De pâtissier, Julien Othomene komt terug na een jaartje bij de Bristol.

  Een jaar geleden verliet Julien Othomene zijn post als commis pâtisserie bij le Chalet om zijn verkenning van smaak voort te zetten in het drie-sterren Epicure in Hotel Bristol in Parijs. Nu komt hij als Chef Pâtissier terug.

  Lees meer
 • Screenshot 2016-02-05 00.15.17

  Le Chalet, Relais & Châteaux sinds 2012

  Relais & Châteaux is een vereniging van meer dan 540 unieke hotels en uitmuntende restaurants, uitgebaat door onafhankelijke hoteliers, chef-koks en eigenaars die hun passie voor authenticiteit, gastronomie en gastvrijheid graag delen met hun gasten.

  Lees meer
 • Le Chalet de la Forêt
 • Lorrainedreef 43
 • 1180 Ukkel, België
Open van maandag tot vrijdag
van 12u tot 14u30 en van 19u tot 22u.
Gesloten op zaterdag en zondag
(behalve voor geprivatiseerd evenementen).