De kaart

Al onze producten worden met zorg uitgekozen en komen van de biologische landbouw, kleine producties, appellations controlées, de kleinschalige visvangst en zijn lokaal en kwaliteitsvol.

Eenvoud voor een juiste smaak.

-Pascal Devalkeneer

Voorgerechten

Prijs Beschrijving
67,50€ « Régis Borde » oesters, osciètrakaviaar, brocoliroosjes, Parmentier.
74,00€pp Bretonse kreeft uit ons homarium, koraalroom, prei en daikon. (voor twee personen)
49,50€ Makreel aan de vlam gegaard, nieuwe aardappelen, zoete curry-olie en laurier.
64,00€ Mezzaluna van krab met verse amandelen, pepermuntpesto en koriander.
67,50€ Lekkernij van zee-egels, kokkels en rauwe langoustines. Jasmijnrijst met kokosmelk, tapenade van zeewier.
71,00€ Geroosterd langoustine, gekonfijte meloen, yoghurt en shiso.
54,00€ Variatie van courgettes en zijn bloem, kleine hanekammen en pickles.

Vis en schelpdieren

Prijs Beschrijving
74,00€ Zeebarbeel en pijlinktvis met citrusvruchten. Sap van visgraten en venkel.
76,00€ Zonnevisfilet, tomaat met krabvlees, bouillabaissesap.
84,00€ Lijnzeebaars met truffelkorst, moestuin van groene groenten, Champagnesaus.
72,00€ Kabeljauwfilet juist gegaard, bloemkool couscous, hazelnoot en pimpernel.

Vlees en gevogelte

Prijs Beschrijving
89,00€ Aveyron lamsfilet, nieuwe knoflook geroosterd met miso, laurierbladolie en zoete curry, witte aspergetoppen geroosterd op houtvuur.
98,00€ Ossenhaas en foie gras à la Royale, witloof en truffel rundvlees jus.
74,00€ Kalfshartzwezerik, kreeftenconcentraat, miso.
81,00€ Gerijpte en gebraden duif, timut, rode bieten en vruchten.