De kaart

Al onze producten worden met zorg uitgekozen en komen van de biologische landbouw, kleine producties, appellations controlées, de kleinschalige visvangst en zijn lokaal en kwaliteitsvol.

Eenvoud voor een juiste smaak.

-Pascal Devalkeneer

Voorgerechten

Prijs Beschrijving
64,50€ Eendenleverparfait, melanosporumtruffel, warme uiensalade.
74,00€pp Bretonse kreeft uit ons homarium, koraalroom, prei en daikon. (voor twee personen)
71,00€ Bretonse langoustine, zeeëgel, doperwten, groene jus.
67,50€ «Régis Borde» oesters Gourmet House osciètrakaviaar, brocoliroosjes, Parmentier.
56,50€ Gekarameliseerde roze rapen, pesto van walnoten, pompelmoes.
59,50€ Gerookte paling, groene appels en mierikswortel, kokkels.
61,00€ Cocos de Paimpol uit mijn jeugd, rundsvleesham,basilicum, gekonfijte tomaten en zwarte truffels.

Vis en schelpdieren

Prijs Beschrijving
98,00€ Zonnevis met truffelkorst,Ratte-aardappelen en prei van truffel.
98,00€ Wilde tarbot en eendenlever met specerijen.
89,00€ Lijnbaarsrugfilet afgegaard in bouillon, zeekool, Impérial kaviaar en Champagnesaus.
98,00€ Charbroiled Bretonse Sint-Jakobsvruchten, “forêt” van schorseneren met zwarte truffel.

Vlees en gevogelte

Prijs Beschrijving
74,00€ Kalfshartzwezerik, kreeftenconcentraat, miso.
81,00€ Gerijpte en gebraden duif, timut, rode bieten.
84,00€ Aveyron lamsfilet, op Binchotan afgebakken,nierensalpicon, dragon, gezouten amandelen.
98,00€ Ossenhaas en foie gras à la Royale, witloof en truffel rundvlees jus.