De kaart

Al onze producten worden met zorg uitgekozen en komen van de biologische landbouw, kleine producties, appellations controlées, de kleinschalige visvangst en zijn lokaal en kwaliteitsvol.

Eenvoud voor een juiste smaak.

-Pascal Devalkeneer

Voorgerechten

Prijs Beschrijving
67,50€ « Régis Borde » oesters, osciètrakaviaar, brocoliroosjes, Parmentier.
74,00€pp Bretonse kreeft uit ons homarium, koraalroom, prei en daikon. (voor twee personen)
64,00€ De wilde zee-oor van Bretonse kusten, cocos de Paimpol met zeewieren en mosterdzaad.
62,00€ Groene en witte asperges lauw gediend, waterkers met geroosterde hazelnoten, enkele morieljes met gele wijn.
67,50€ Lekkernij van zee-egels, kokkels en rauwe langoustines. Jasmijnrijst met kokosmelk, tapenade van zeewier.
71,00€ Geroosterd kreeft, gekonfijte meloen, yoghurt en shiso.

Vis en schelpdieren

Prijs Beschrijving
74,00€ Zeebarbeel en pijlinktvis met citrusvruchten. Sap van visgraten en venkel.
76,00€ Zonnevisfilet, tomaat met krabvlees, bouillabaissesap.
89,00€ Lijnbaarsrugfilet afgegaard in bouillon, zeekool, Impérial kaviaar en Champagnesaus.
98,00€ Gepocheerde tarbot, asperges en tuinbonen met morieljes uit ons land. Purée op basis van witte wijn.

Vlees en gevogelte

Prijs Beschrijving
89,00€ Aveyron lamsfilet, nieuwe knoflook geroosterd met miso, laurierbladolie en zoete curry, witte aspergetoppen geroosterd op houtvuur.
98,00€ Ossenhaas en foie gras à la Royale, witloof en truffel rundvlees jus.
74,00€ Kalfshartzwezerik, kreeftenconcentraat, miso.
81,00€ Gerijpte en gebraden duif, timut, rode bieten en vruchten.