De kaart

Al onze producten worden met zorg uitgekozen en komen van de biologische landbouw, kleine producties, appellations controlées, de kleinschalige visvangst en zijn lokaal en kwaliteitsvol.

Eenvoud voor een juiste smaak.

-Pascal Devalkeneer

Voorgerechten

Prijs Beschrijving
59,50€ Eendenleverparfait, melanosporumtruffel, warme uiensalade.
67,00€pp Bretonse kreeft uit ons homarium, koraalroom, prei en daikon. (voor twee personen)
64,00€ Bretonse langoustine, zeeëgel, doperwten, groene jus.
59,50€ «Régis Borde» oesters Gourmet House osciètrakaviaar, brocoliroosjes, Parmentier.
49,50€ Gekarameliseerde roze rapen, pesto van walnoten, pompelmoes.
98,00€ Charbroiled Bretonse Sint-Jakobsvruchten, “forêt” van schorseneren met witte truffel uit Alba.

Vis en schelpdieren

Prijs Beschrijving
68,00€ Zonnevis op de plancha gebakken, specerijen "in het groen", inktvis en alikruiken.
84,00€ Wilde tarbot, marmelade van hanekammen en eendenlever met specerijen.
84,00€ Lijnbaarsrugfilet afgegaard in bouillon, zeekool, Impérial kaviaar en Champagnesaus.

Vlees en gevogelte

Prijs Beschrijving
67,00€ Kalfshartzwezerik, kreeftenconcentraat, miso.
74,00€ Gerijpte Holstein, gekonfijte Agria-aardappel met beenmerg en ossenstaart.
72,00€ Gerijpte en gebraden duif, timut, rode bieten.
84,00€ Ardense ree op houtvuur, herfstgroenten en -vruchten, jeneverbes en citroen.