Al onze producten worden met zorg uitgekozen en komen van de biologische landbouw, kleine producties, appellations controlées, de kleinschalige visvangst en zijn lokaal en kwaliteitsvol.
Eenvoud voor een juiste smaak.
-Pascal Devalkeneer
Voorgerechten
Prijs | Beschrijving |
---|---|
76,00€ | Seizoenscompositie van onze moestuin, melkwei met bonenkruid |
108,00€ | Bretoense kreeft gegrilde met Binchotan en gekonfijte meloen, jus gearomatiseerd met Shiso |
78,00€ | Foie gras van eend en gans uit het zuidwesten in nougatine van gedroogde vruchten |
125,00€ | Gebakken Imperial langoustine met Espelette-peper, aromatische kruidensalade, kropslacoulis, basilicumolie |
76,00€ | Belgische witte asperges met zeewier en citrusvruchten |
Visgerechten
Prijs | Beschrijving |
---|---|
115,00€ | Gegrilde tarbot, met Belgische asperges, morilles met Vin Jaune, erwten en favabonen |
98,00€ | Zeebaarsrug, groene- en zeekool, Imperial Heritage selectie osciètre kaviaar |
Vleesgerechten
Prijs | Beschrijving |
---|---|
118,00€ | Wagyu-rundvlees, gebakken artisjokken met zwarte knoflook en aardappel millefeuille |
108,00€ | Gebraden filet van melklam uit Aveyron met groene en witte aspergepunten |
98,00€ | Krokante kalfszwezerik uit Corrèze, gestoofde kropsla, ansjovis, kappertjes en smeltende groentjes |