De kaart

Al onze producten worden met zorg uitgekozen en komen van de biologische landbouw, kleine producties, appellations controlées, de kleinschalige visvangst en zijn lokaal en kwaliteitsvol.

Eenvoud voor een juiste smaak.

-Pascal Devalkeneer

Voorgerechten

Prijs Beschrijving
49,00€ Variatie van courgettes met verse amandelen, gestremde boerenmelk.
44,00€ Makreel aan de vlam gegaard, Overijse druiven en gerookte ricotta.
74,00€pp Bretonse kreeft uit ons homarium met rozenblaadjes. (voor twee personen)
84,00€ Kort gegaard bretonse langoustine, gekonfijte meloen, yoghurt en shiso.
64,00€ Radijstapijt en gerookte paling, witte kaas van ons land. Selectie Heritage kaviaar.

Vis en schelpdieren

Prijs Beschrijving
76,00€ Zonnevisfilet van de kleine visvangst, smeltende venkel, marmelade van bloedsinaasappel. Rotsvisjus.
98,00€ Boven het houtvuur gegaard tarbot, eekhoorntjesbrood en schorseneren met gele wijn.
84,00€ Parelachtige lijnbaars, boerenkool van onze moestuin en Guldenstatie kaviaar.

Vlees en gevogelte

Prijs Beschrijving
74,00€pp De melkkalfskotelet krokant geserveerd, bloemkool met baharat, gerookte palingboter. (voor twee personen)
98,00€ Ossenhaas en foie gras à la Royale, rundvleesjus met truffel, aardappelkrokant en mesclun.
74,00€ Langzaam gegaard kalfszwezerik met ansjovis. Kleine artisjok à la Romaine.
84,00€ Gerijpte en gebraden duif. Pruimen, rode arroche, reductiejus.