Al onze producten worden met zorg uitgekozen en komen van de biologische landbouw, kleine producties, appellations controlées, de kleinschalige visvangst en zijn lokaal en kwaliteitsvol.
Eenvoud voor een juiste smaak.
-Pascal Devalkeneer
Voorgerechten
Prijs | Beschrijving |
---|---|
86,00€ | Tartaar van « Gillardeau» oesters, Impérial osciètrakaviaar, Parmentier van brocoliroosjes |
82,00€ | Bretoense Sint-Jakobsnoten, eekhoorntjesbrood en geroosterde hazelnoten en Vin Jaune saus |
78,00€ | Verschillende bereidingen rond pompoen en patisson met boschampignons |
78,00€ | Foie gras van eend en gans uit het zuidwesten in nougatine van gedroogde vruchten |
125,00€ | Gebakken Imperial langoustine met Espelette-peper, aromatische kruidensalade, kropslacoulis, basilicumolie |
Visgerechten
Prijs | Beschrijving |
---|---|
115,00€ | Gegrilde tarbot, met hooi gebakken bloemkool, speculaas en bonenkruid boter |
Vleesgerechten
Prijs | Beschrijving |
---|---|
98,00€ | Reefilet, biet en azijn pruim, poivrade saus |
118,00€ | Wagyu-rundvlees, gekonfijte tomaten en cantharellen, gegrilde aardappelen, truffelvinaigrette |