De kaart

Al onze producten worden met zorg uitgekozen en komen van de biologische landbouw, kleine producties, appellations controlées, de kleinschalige visvangst en zijn lokaal en kwaliteitsvol.

Eenvoud voor een juiste smaak.

-Pascal Devalkeneer

Voorgerechten

Prijs Beschrijving
74,00€ «Spéciales Gillardeau» oestertartaar, osciètrakaviaar, brocoliroosjes, Parmentier.
67,50€ Nougatine van eendenlever met gedroogd fruit en vijgen.
74,00€pp Bretonse kreeft uit ons homarium met shiso-bladeren in tempura. (voor twee personen)
67,50€ Charbroiled Bretonse Sint-Jakobsvruchten, “forêt” van schorseneren.
54,00€ Verschillende pompoenbereidingen en herfstvruchten.
64,00€ Smeltende Paimpol-bonen, Naamse Petits-Gris slakjes en gerookte paling.

Vis en schelpdieren

Prijs Beschrijving
94,00€ Parelachtige lijnbaars, boerenkool van onze moestuin en Guldenstatie Impérial Héritage kaviaar.
76,00€ Zonnevisfilet van de kleine visvangst, wilde rijst, kokkels en venkel met Jus.
98,00€ Gegrilde tarbot, stoofpot van cantharellen met kaneelsmaak.

Vlees en gevogelte

Prijs Beschrijving
98,00€ Ossenhaas en foie gras à la Royale, rundvleesjus met truffel, aardappelkrokant en veldsla.
74,00€ Langzaam gegaard kalfszwezerik met ansjovis. Kleine artisjok à la Romaine.
98,00€ Inlandse reefilet, schouderparmentier met gebakken eendenlever, herfstgroenten en -vruchten.
74,00€pp De melkkalfskotelet krokant geserveerd, fijne worteltaart met paddestoelen, kalfsslachtafval. (voor twee personen)