L’Épicerie

“ Kerstmis is niet zomaar een dag of een seizoen, het is een gevoel ” – John Calvin Coolidge

De feesten staan deze winter meer dan ooit in het teken van verbondenheid en zintuiglijk genot.
Pascal Devalkeneer bekommert zich ook tijdens de komende feestperiode om uw smaakpapillen en culinair welzijn, en tovert daarom zijn restaurant dit seizoen om tot delicatessenzaak. Vanaf vrijdag 27 november biedt hij elke vrijdag-, zaterdag- en zondagnamiddag dezelfde uitzonderlijke producten aan waar ook het ‘Chalet de la Forêt’ zijn reputatie op heeft gebouwd. Koud gerookte zalm net uit de rookkamer, op traditionele wijze in doek bereide eendenlever met zwarte truffels of nougatine van gedroogd fruit, een bouillabaisse zoals u er nooit een gegeten heeft, fijne kruidenierswaren bereid met groenten uit de moestuin en tal van andere buitengewone producten die uw zintuigen zullen verwennen. Pascal Devalkeneer zet zijn leveranciers in de kijker en biedt aan alle fijnproevers een exquise selectie van hun meest kwaliteitsvolle seizoensproducten, wijnen, buitengewone kaviaar en veel meer aan.
 
Om u veilig te ontvangen en de social distancing te respecteren, zal de ‘Épicerie du Chalet’ enkel op reservatie toegankelijk zijn.

Data & uren:
Vrijdag 27 november – 15 u. tot 20 u.
Zaterdag 28 november – 13 u. tot 20 u.
Zondag 29 november – 13 u. tot 19 u.
Vrijdag 4 december – 15 u. tot 20 u.
Zaterdag 5 december – 13 u. tot 20 u.
Zondag 6 december – 13 u. tot 19 u.
Vrijdag 11 december – 15 u. tot 20 u.
Zaterdag 12 december – 13 u. tot 20 u.
Zondag 13 december – 13 u. tot 19 u.
 
Maximaal 10 deelnemers – Tijdslot 30 minuten